Nieuws

OLYMPISCH KAMPIOEN SAMUEL ETO’O

08-08-2024

EEN GOUDEN ONTMOETING MET OLYMPISCH KAMPIOEN - TOPVOETBALLER SAMUEL ETO’O. De carrière van voetballegende Eto'o en de winnaar van goud op de Olympische Spelen 2000.

Het was een ontmoeting die de kracht van voetbal en de geest van humanitair werk in Kameroen samenbrengt. Hij geeft, samen met zijn team, solidariteit en steun in een partnerschap dat de belofte in zich draagt om een diepgaande impact te hebben op zijn geliefde land. Eto'o’s bewondering voor ons werk was hartverwarmend. "Wat jullie doen is ongelooflijk," zei hij.
In de Spirit van de Olympische Spelen — Als een van de meest succesvolle spitsen in de geschiedenis van voetbal,  is de carrière van Eto'o bezaaid met onderscheidingen, waaronder het winnen van goud op de Olympische Spelen van 2000. . "Ik heb altijd geloofd in het gebruiken van mijn platform om een verschil te maken, en ik zie diezelfde geest in jullie team. Voetbal en Humanitair is teamwork. We moeten allemaal samenwerken om een betere toekomst voor Kameroen op te bouwen." Sindsdien is topvoetballer Samuel Eto’o supporter van DAM.
MEER WETEN : ► Lees het Artikel "Gouden Ontmoeting"