Nieuws

Impact voor 4.000 weeskinderen

01-02-2017

Ons project ‘Weeskinderen van Afrika’ is nu uitgebreid naar Zuid Angola, Noord Namibië en West Zambia, waar we ruim 4.000 weeskinderen helpen met steun voor ondermeer de behandeling tegen levensbedreigende medische aandoeningen. In de afgelopen 25 jaar hebben we deze droom vervuld voor meer dan 32.778 kinderen en jongeren in negen Afrikaanse landen.

Waarom we dit doen? Ouderloze kinderen in Afrika hebben het extra moeilijk. Pijnlijke momenten in het leven en het vooruitzicht op een gerust leven blijft voor hen uit het zicht zolang er niemand is die hen permanent een helpende hand reikt. De 'New Destiny Foundation' (Zambia), 'Olhos d'Agua' (Angola), 'Hompa Childrens Home' (Namibië) en 'Aduna Children Center' (Zambia) zijn belangrijke projecten die een groot verschil maken in het leven van kinderen. De steun die zij nu krijgen zorgt er met positieve aandacht voor dat we nieuw geluk, gezondheid en levenshoop bij de kinderen kunnen terugbrengen. Het is een bijzonder moment voor weeskinderen wanneer zij worden opgevangen in een nieuw en veilig thuis. Zij hebben vaak heel wat te verwerken.

Het is onze missie om het leven van ouderloze en verwaarloosde kinderen van Afrika te steunen. We werken sinds jaren met kwetsbare kinderen en zien de positieve impact van onze hulp.