Nieuws

'Classic Car Rally' steunt DAM

03-09-2015

Op zaterdag 29 Augustus werd de BCR Rally voor de vierde keer georganiseerd. Het is een rally met zeldzame sportauto’s, classic cars en cabrio’s. Het evenement, met deelnemers uit drie verschillende landen, werd in Frankrijk gereden. De rally heeft wederom geld ingezameld voor kinderen die getroffen zijn door malaria.

Klassieke auto's zoals Jaguar D-Type, Ferrari, Aston Martin, Porsche, TVR en Mercedes hebben deelgenomen aan deze 'Goed Doel Rally' ter ondersteuning van slachtoffertjes met malaria in Afrika. Drive Against Malaria is met deze steun in staat 248 levens te sparen van kinderen die getroffen zijn door 's wereld meest dodelijke parasiet.

David Robertson, oprichter van Drive Against Malaria zegt: ''Deelnemen aan de passie voor klassieke auto's met de wens om minder bedeelden te helpen, is een nobel streven. Dit is een mooie manier om bevolgenheid te combineren met het vitaal belang om kinderen met malaria te behandelen. Het is fantastisch dat het enthousiasme voor klassieke- en bijzondere auto's wordt gebruikt ten goede van een belangrijke levenszaaak.''